
راهنمایی جامع برای تهیه شربت زغال اخته
پادشاه غذاهای حاوی آنتی اکسیدان
۱.تقویت سیستم ایمنی بدن
۲.کاهش اثرات سوء غذاهای چرب
۳.کاهش ابتلا به بیماری های قلبی
۴.تقویت مغز و حافظه
۵.حفظ سطح قند خون
۶.باعث جوانی پوست
۷.کاهش سطح کلسترول خون
۸.بهبود عملکرد دستگاه گوارش
۹.کاهش فشار خون
۱۰.مفید برای کبد

مواد لازم برای تهیه شربت زغال اخته
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
زغال اخته | یک کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۴ پیمانه |
مرحله اول: آماده زغال اخته
ابتدا زغال اخته را خوب بشورید برای این کار داخل یک تشت آب ریخته و چندین بار آب آن را دور بریز د وبرگها را جدا کنیدو سپس داخل آبکش بریزید و صبر کنید تا خشک شود و یا می توانید روی یک پارچه تمیز انداخته تا آب اضافی آن از بین برود.
مرحله دوم: تهیه شهد
در ادامه شکر را به همراه آب داخل قابلمه با حجم مناسب بریزید و هم بزنید تا کمی شکر حل شود سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا شکر کاملا ذوب شود سپس زغال اخته را داخل یک توری یا پارچه نازک بریزیدوسر آن را محکم گره بزنید
مرحله سوم: پخت زغال اخته
حالا توری را داخل شهد قرار دهید و اجازه می دهیم زغال اخته داخل شیره بجوشد و کم کم رنگ پس دهد و مدام کف روی قابلمه را بگیرید تا شربت یکدست و شفافی داشته باشید.بعد از اینکه شربت به قوام مناسب رسید حرارت را خاموش کنید.
مرحله چهارم: تهیه شربت زغالاخته
بعد از غلیظ شدن شربت توری زغالاخته را از قابلمه خارج کنید و اگر شربت به غلظت رسیده است از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود سپس در شیشه ها تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید ونوش جان کنید،زغال اخته ها رااز توری داخل یک سینی بریزید و روی آن نمک بپاشید و مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک شود حالا شما علاوه بر تهیه شربت ؛زغال اخته خشک نیز تهیه کرده اید.
فوت و فن های دستور تهیه شربت زغالاخته
- به دلخواه می توانید در انتهای پخت کمی جوهر لیمو اضافه کنید تا کپک نزند.
- زغال اخته خشک را هر چند روز یکبار زیر و رو کنید تا کپک نزنند.
- میزان شکر بسته به ترشی و شیرینی زغال اخته می تواند متفاوت باشد
گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
راهنمایی جامع برای تهیه شربت زغال اخته
منبع